Thuis aan de Amstel: vergaderlocatie, lunchroom, restaurant

Een vergaderlocatie met een diversiteit aan ruimtes

Vergaderen in een sfeervolle omgeving in Amsterdam

tHUIS aan de AMSTEL is authentiek en inspirerend: een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. tHUIS aan de AMSTEL is een oase van rust met weids uitzicht over de Amstel op een steenworp afstand van het centrum. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers, het café of in de tuin.

Bij tHUIS aan de AMSTEL zijn diverse kamers te huren voor uiteenlopende evenementen. Het maximaal aantal personen waarvoor de ruimte gebruikt kan worden is afhankelijk van de gewenste opstelling, met een minimum van 2 en een maximum tot 120 personen verdeeld over meerdere ruimten. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter en biedt een sfeervolle omgeving die bijdraagt aan het slagen van uw bijeenkomst.

Karakteristiek en in de buurt van Amsterdam

De karakteristieke uitstraling biedt een perfecte basis om uniek te vergaderen in Amsterdam. De geschiedenis van het pand gaat terug tot het jaar 1907, tot de jaren ’60 woonden er verschillende directeuren die de Zuidergasfabriek onder hun hoede hadden. In 1989 werd het terrein overgenomen door een groot energiebedrijf. De ingenieurswoning bleef echter in bezit van de gemeente Amsterdam. Tot 2008 heeft kunstenaar Joost van Roojen in de woning gewoond. De Ingenieurswoning is na het verlaten van de kunstenaar gerestaureerd, waarbij het de doelstelling was om het pand zoveel mogelijk in ere te herstellen door de oude stijl weer toe te passen. Dit is goed gelukt, waardoor tHuis aan de AMSTEL een schitterende vergaderruimte in Amsterdam is geworden met een rijke historische waarde.

Vergaderarrangement

Tijdens uw bijeenkomst in deze bijzondere vergaderruimte in Amsterdam, geniet u van onbeperkt thee van Dilmah & koffie van Catch Coffee Roasters, kraanwater met munt en citroen.

Inbegrepen in de huurprijs.

Catering

tHUIS aan de Amstel biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Indien er dieetwensen zijn, houden wij hier graag rekening mee.

 • Zoet en fruit, € 4,50 per persoon per dagdeel
 • Lunch met diverse belegde boterhammen, € 9,50 per persoon
 • Uitgebreide boerenlunch met diverse belegde boterhammen, soep, salade en biologische appel- en perensap, € 18,50 per persoon
 • Verse smoothie, € 3,50 per persoon
 • Diverse hartige middagsnacks vanaf € 1,00 per persoon
 • Voor aansluitende borrels ontvangen wij u graag in ons café gedeelte op de begane grond.
 • Diners verzorgen wij op maat voor u vanaf € 30,00 per persoon.
Aanvullende teambuilding activiteiten

De omgeving biedt u verschillende mogelijkheden voor een (buiten)activiteit, zoals kajakken, fietsen, wandelen. Wij denken graag met u mee over de invulling van de activiteit.

Bekijk hier alle bijzondere vergaderlocaties van Anna Haen in Amsterdam en omstreken.

Faciliteiten

 • Verschillende ruimtes voor grote en kleine groepen.
 • Capaciteit: van 2 tot 120 personen
 • Catering op maat uit eigen keuken met een landelijk karakter

Inclusief gratis gebruik van:

 • LED monitor met VGA aansluiting (alleen in de Balkonkamer en Zolderkamer)
 • Draadloos internet door de gehele locatie
 • Flipover, één per ruimte
 • Overige faciliteiten kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen.

Te boeken vanaf

€ 75,- per dagdeel
€ 125,- per dag*
Bedragen zijn excl. BTW

Offerte aanvragen

of bel: 0294-288 108

Bezoekadres

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam

Maak hier uw routebeschrijving
Download de routebeschrijving

Anna Haen nieuwsbrief