Team Anna Haen – wie zijn wij?

Anna Haen – dat plekje waar je kunt onthaasten na een frisse wandeling of fietstocht. Dat plekje waar ruimte is voor jou en je kids om te rennen en te ontdekken welke kruiden er in de moestuin groeien. Maar ook een plek waar je even weg van de alledaagse drukte kunt brainstormen, vergaderen en eten. De ideale bestemming met voor iedereen een eigen persoonlijke en unieke beleving. Je kunt er lekkere, eerlijke streekproducten proeven en mee naar huis nemen. De mensen van Anna Haen kunnen je daar perfect bij helpen.

 

Wie zijn wij - Sylvia Ruiter van Anna Haen

Sylvia Ruiter – Mede eigenaar.
In de lente van 2010 ging ik hier voor het eerst een kopje koffie  drinken als gast. De eerste indruk was daar en bleef! Inmiddels mede-eigenaar en nog elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk, waarom? Omdat dit iets is wat we zelf mogen vormgeven samen met een team van hele fijne mensen. Omdat elke dag anders is bij Anna Haen dus we geen tijd hebben voor saai & vooral  omdat we onze gasten blij mogen maken met ‘the simpel things in live!’ Echt eten zonder poespas, verrassen met een glimlach en gewoon buiten, zoals het hoort met lucht & ruimte om je heen.

 

979734_10200455226916359_2147178390_nMartijn Steinebach – Mede-eigenaar.
Zonder eten kan een mens niet leven. Daarom is puur en eerlijk voedsel zo belangrijk in ons leven en voor ons functioneren. Deze gedachte heeft geleid tot deze carrière switch van de reclame wereld naar een buitenlocatie. De combinatie van gezond eten, goed gastheerschap, oog voor creativiteit & detail, resultaat-gerichtheid komt allemaal tezamen bij Anna Haen. Ik denk graag mee over hoe we de bijeenkomst, training, vergadering of teamuitje tot een succes kunnen maken zodat iedereen met een goed gevoel bij ons de deur uit gaat (en snel weer terugkomt).

 

1010880_492978547451934_434191224_n

Sanne Kamp – Freelance gastvrouw bij Anna Haen, studeerde sociale geografie en had al jaren geleden het inzicht dat werken met je handen een kunstvorm is. Brein achter de heerlijke homemade pompoen chutney van Anna Haen, balletdanseres & visagie en kleedster van de dansers van het Nationaal Ballet. Vast gezicht van de streekwinkel & weekeinden. Grondlegster van Anna’s moestuin en vooral super barrista. Als u even heeft; vraag haar naar de kruidentuin.

 

 

 

kookworkshop amsterdam

Jenneke de Boer – Chef-kok Anna Haen. Onze glimlach in de keuken die alles met liefde vers bereid, kookt of bakt in Anna’s open keuken met uitzicht over de weilanden en blaarkoppen van de buren. Liefhebber van vers, uit de streek, en altijd ietsje minder suiker. Jenneke begeleidt ook de kookworkshop’s, bevlogen vertelt ze over producten, wat kan je er nog meer mee & alle fijne kneepjes om thuis het kunstje met enthousiasme over te doen.

   

 

1487212_10201691389339647_1451916305_o

Brian Hubeek – Freelance gastheer bij Anna Haen. Vast gezicht van het team sinds oprichting in 2006 en sindsdien niet meer weg te denken bij ons team, feesten, partijen en privé diners als super gastheer. Altijd enthousiast – over kaas praten is echt heel leuk!