Reacties van onze klanten

Bekijk ook onze facebook pagina voor meer impressies

Ons feest bij Anna Haen was fantastisch. We hebben vooraf op een prettige manier de mogelijkheden en details afgestemd met Sylvia. Op de dag zelf konden wij volop genieten terwijl Anna Haen onze 95 gasten op een geweldige manier verzorgd heeft. Complimenten voor de aankleding, het heerlijke eten en de goede en fijne bediening.

Sanne

========================

Dank je wel voor de goede zorg. Jullie staan boven aan mijn lijstje voor leuke externe locaties.

Marisca, ABN-AMRO

========================

Anna Haen is een fijne plek om te vergaderen. De ruimte boven is prima voor zakelijke groepen en de koffie is goed en de bediening is aangenaam. Aansluitend hebben we (met wat hulp) gekookt met producten uit de streek én een glaasje in de hand. Om vervolgens samen te eten aan een grote tafel. Kortom: prima locatie om ‘even de hei op te gaan’, maar toch in de buurt van de bewoonde wereld. Echt waar voor je geld en je tijd.

Bartho  Boer, Directeur Gemeente Amstelveen

========================

“Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over de locatie, lekker ruim. Voldoende plek om uit elkaar te gaan. Heerlijk om naar buiten te gaan en een lekkere lunch.
Dus dank voor de goede zorgen voor deze goed verzorgde dag.”
Pleunie Florijn, Albert Heijn bv

========================

“Ik krijg zeer goede reacties terug over de locatie. Locatie goed, goed verzorgd. Grote zaal prima op formaat.
Fijn dat ze alleen in de locatie zaten, goede lunch. Kort samengevat: het was een succes.”
Sandra Gerrits, BCD Travel

========================

“Een teamdag afsluiten bij Anna Haen, dat is ons heel goed bevallen. We werden hartelijk ontvangen in een landelijke, warme sfeer. We hadden alle tijd om als team bij elkaar te zijn en tevens nieuwe kooktechnieken aan te leren. Juist ook door samen bezig te zijn leer je elkaar kennen. Het eten was heerlijk en van uitstekende kwaliteit. Omdat we met een vrij grote groep waren werd ons zelfs nog een kaasproeverij.”
Het Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam

========================

“Anna Haen biedt een zeer ruim opgezette vergaderlocatie in een verfrissende omgeving. Het personeel vertelt je graag meer over de eerlijke en pure gerechten die bij de lunch worden geserveerd. Aan de vergaderruimte is te zien dat Anna Haen veel aandacht besteed aan het creëren van een goede sfeer. Deze culinaire boerderij is makkelijk aan te rijden op nog geen 10 minuten van de A2.”
Paul Spronk, ING Formule Management

========================

“We zijn met ons team van 9 Account managers een kookworkshop gaan volgen bij Anna Haen. In ons team met bijna alleen maar mannen leverde dat op voorhand al de nodige hilariteit. We werden super gastvrij ontvangen en de locatie is op zich zelf natuurlijk al een bezoekje waard. De chef-kok vertelde ons eerst wat over de producten en gerechten en verdeelde ons daarna in groepjes. Ieder groepje kreeg een bepaalde taak of gang te maken. Hierdoor was de avond niet alleen heel gezellig en leuk, maar zat er voor het team ook echt een element van samenwerken en samen nieuwe dingen leren in.
Dat wij met z’n allen, met zo weinig kookervaring, zo heerlijk hebben gegeten pleit enorm voor de uitstekend kok en gastheer van Anna Haen.  Bedankt voor de super leuke en mega gezellige avond!”
Anne-Los, ClearSense BV

========================

“Dank jullie wel voor een voortreffelijk verzorgde high tea”

Wat was het feestelijk zaterdag! We hadden die middag twee zonnen, eentje aan de hemel, en eentje op aarde in de tuin van Anna Haen. Wat zag het er beeldig uit met die mooi gedekte tafels op het gras. Het kon zomaar een film zijn van Antonioni!

Dankjewel.

Rita

========================

“Die was zo lekker dat ik er nu nog vaak aan terugdenk!”

Vorige maand mocht ik met mijn collega’s bij u vergaderen en ook nog iets leren over schapenhoeden. Een mooie dag op een prachtplek en helemaal fijn was dat we toen we verkleumd weer binnenkwamen er een heerlijke warme appelsap op ons stond te wachten, met sinaasappel en kaneel. Die was zo lekker dat ik er nu nog vaak aan terugdenk!

Hartelijke groet,

Hadewych

========================

“Aanrader voor wie in de buurt is”

Uitstekend voor de vermoeide wandelaar. Prima spullen, zelf gemaakt, biologisch en tòch heerlijk allemaal. Aanrader voor wie in de buurt is.

Lon

========================

“Het was zo feestelijk!”

Dank voor de prachtige aankleding en de bloemen, het was zo feestelijk! De boeketten waren prachtig in hun winterse composities. Iedereen heeft ontzettend genoten en de workshop en het diner waren een succes.

Marjolein, Russell Reynolds Associates

========================

We hebben ontzettend genoten van het feestje, met al die lieve mensen om ons heen.

Het was een zeer ontspannend sfeertje, mede door de leuke locatie en lieve bediening.

We komen zeker terug!

Groetjes Jan en Kitty

========================

Dag Martijn,

Mijn collega’s waren zeer te spreken over jullie locatie; veel dank voor de goede zorgen!

Judith, WPG Uitgevers

========================

Hi Martijn,

De gasten waren zeer tevreden, alles was helemaal naar wens en heel goed verzorgd. Mijn baas was hier ook zeer te spreken over, en vond het een hele goede keus.

Een collega heeft ook meteen een nieuwe reservering gemaakt voor een meeting van haar in juli.

Dus ZEKER voor herhaling vatbaar!

Dus tot de volgende keer en bedankt.

Groet,

Christine ABN AMRO

========================

Hoi Sylvia,

We zijn net terug uit Texel en hebben het heerlijk gehad! Het weer was ons zeer gunstig gezind.

En nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, het was een onvergetelijke avond!

Als we in de buurt zijn komen we zeker langs.

 

Groetjes,

Iris en Joyce, huwelijksdiner