Reacties van onze klanten

Bekijk ook onze facebook pagina voor meer impressies

Anna Haen is een fijne plek om te vergaderen. De ruimte boven is prima voor zakelijke groepen en de koffie is goed en de bediening is aangenaam. Aansluitend hebben we (met wat hulp) gekookt met producten uit de streek én een glaasje in de hand. Om vervolgens samen te eten aan een grote tafel. Kortom: prima locatie om ‘even de hei op te gaan’, maar toch in de buurt van de bewoonde wereld. Echt waar voor je geld en je tijd.

Bartho  Boer, Directeur Gemeente Amstelveen

========================

“Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over de locatie, lekker ruim. Voldoende plek om uit elkaar te gaan. Heerlijk om naar buiten te gaan en een lekkere lunch.
Dus dank voor de goede zorgen voor deze goed verzorgde dag.”
Pleunie Florijn, Albert Heijn bv

==================

“Ik krijg zeer goede reacties terug over de locatie. Locatie goed, goed verzorgd. Grote zaal prima op formaat.
Fijn dat ze alleen in de locatie zaten, goede lunch. Kort samengevat: het was een succes.”
Sandra Gerrits, BCD Travel

================================

“Een teamdag afsluiten bij Anna Haen, dat is ons heel goed bevallen. We werden hartelijk ontvangen in een landelijke, warme sfeer. We hadden alle tijd om als team bij elkaar te zijn en tevens nieuwe kooktechnieken aan te leren. Juist ook door samen bezig te zijn leer je elkaar kennen. Het eten was heerlijk en van uitstekende kwaliteit. Omdat we met een vrij grote groep waren werd ons zelfs nog een kaasproeverij.”
Het Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam

================================

“Anna Haen biedt een zeer ruim opgezette vergaderlocatie in een verfrissende omgeving. Het personeel vertelt je graag meer over de eerlijke en pure gerechten die bij de lunch worden geserveerd. Aan de vergaderruimte is te zien dat Anna Haen veel aandacht besteed aan het creëren van een goede sfeer. Deze culinaire boerderij is makkelijk aan te rijden op nog geen 10 minuten van de A2.”
Paul Spronk, ING Formule Management

================================

“We zijn met ons team van 9 Account managers een kookworkshop gaan volgen bij Anna Haen. In ons team met bijna alleen maar mannen leverde dat op voorhand al de nodige hilariteit. We werden super gastvrij ontvangen en de locatie is op zich zelf natuurlijk al een bezoekje waard. De chef-kok vertelde ons eerst wat over de producten en gerechten en verdeelde ons daarna in groepjes. Ieder groepje kreeg een bepaalde taak of gang te maken. Hierdoor was de avond niet alleen heel gezellig en leuk, maar zat er voor het team ook echt een element van samenwerken en samen nieuwe dingen leren in.
Dat wij met z’n allen, met zo weinig kookervaring, zo heerlijk hebben gegeten pleit enorm voor de uitstekend kok en gastheer van Anna Haen.  Bedankt voor de super leuke en mega gezellige avond!”
Anne-Los, ClearSense BV

===============================