Zaalhuur Amsterdam

Onder de rook van Amsterdam kunt u bij Anna Haen zalen huren voor verschillende activiteiten. Of u nu op zoek bent naar een formele zaal in de omgeving van Amsterdam of juist naar een sfeervolle en landelijke locatie, bij Anna Haen bent u op de juiste plek voor verzorgde zaalverhuur. Amsterdam is voor de meeste locaties binnen afzienbare afstand. Sommige locaties zijn zelfs op fietsafstand van Amsterdam. De kracht van onze zalen zit in een aantal factoren:

  • De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar
  • De meeste locaties zijn schaalbaar zodat u ze aan kunt passen aan de opkomst van het publiek
  • De zalen zijn ruimtelijk opgezet en stralen rust uit
  • Zaalverhuur Amsterdam en omgeving

Zaal huren, Amsterdam en omgeving

Bij Anna Haen kunt u een zaal huren die multifunctioneel inzetbaar is. Zo kunt u op de meeste locaties een verzorgde zakelijke lunch organiseren of een presentatie geven. Ook zijn de locaties stuk voor stuk geschikt voor een vergadering (vergaderruimte Amsterdam) of brainstorm sessie.  De standaard benodigde faciliteiten hiervoor zijn aanwezig, zoals een beamer en een WiFi verbinding. In overleg zijn uitgebreidere faciliteiten ook mogelijk. Ook lenen sommige locaties zich voor een familiereünie of familiebijeenkomst. Het vriendelijke karakter van onze locaties in Amsterdam en omgeving bieden u bovendien een goede basis voor een geslaagd privé diner of een geslaagde trainingssessie.

Tijdens uw bijeenkomst of vergadering kunt u genieten van een verzorgde catering. In overleg kunnen we besluiten wat deze catering inhoudt tijdens de zaalverhuur Amsterdam en omgeving. Of u nu alleen een kopje koffie wenst of juist een uitgebreide lunch of diner, we kunnen u van verschillende mogelijkheden voorzien.

Zaalhuur Amsterdam en omgeving, bereikbaarheid

Bij iedere zaal die wij verhuren is rekening gehouden met de bereikbaarheid. Hoewel sommige locaties zich op fietsafstand van Amsterdam bevinden, zijn er bij de meeste zalen voldoende parkeerplekken die u kunt gebruiken als u kiest voor Anna Haen met betrekking tot zaalverhuur in Amsterdam en omgeving. Ook zijn de meeste locaties gesitueerd in de naaste omgeving van doorgaande wegen, zodat ook de gasten die niet uit Amsterdam komen, de locaties goed kunnen bereiken.

Zaalverhuur Amsterdam

Zaalhuur voor vergadering

De verschillende locaties die Anna Haen tot haar beschikking heeft, zijn stuk voor stuk geschikt voor een perfecte basis voor uw vergadering. Iedere zaal beschikt over WiFi, een projector scherm en een beamer. Voor complete vergaderpakketten kunt u het beste contact opnemen. Zo kunnen we de zaalhuur uitbreiden met een catering die aansluit op uw wensen en kunnen we eventueel extra activiteiten organiseren.

Zaalhuur voor familiereünie

Ook voor familiebijeenkomsten bent u bij Anna Haen op het juiste adres. Voor zaalverhuur in de buurt van Amsterdam kunt u met uw hele familie terecht bij de verschillende locaties van Anna Haen. Kenmerken van deze locaties zijn onder andere:

  • Landelijke omgeving
  • Goede bereikbaarheid
  • Betrokken medewerkers