Boerderij Hartstocht

Tour over de biologische boerderij

Nieuwsgierig naar het boerenleven? Anna Haen biedt in samenwerking met de biologische boerderij Hartstocht een unieke tour aan. Werk mee op de boerderie! Ga met de laarzen koeien in het land ophalen, help bij het melken en het hooi opstrooien en leer meer over een biologisch boeren bedrijf.

Hartstocht neemt u graag mee op een interessante tour over het erf; zij vertellen u graag over hoe zij werken en wat er komt kijken bij het agrarisch natuurbeheer en compostering op een 100% biologisch boeren bedrijf. U ziet de paradekoetjes, uiteraard kan iedereen ook meteen een kijkje in de stallen nemen, of even ‘driven’ in de melkdrive. Beleef het platteland!

De tour duurt ongeveer 1,5 uur (langer of korter kan in overleg)

Prijs per persoon: € 14,50

 

Het is mogelijk om op onze boerderij een bedrijfsuitje te organiseren! Indien gewenst, bieden wij u een lekkere lunch aan in samenwerking met Anna Haen. Anna Haen is op 5 minuten loopafstand van onze boerderij en biedt heerlijke lunches aan. Na een lunch of vergadering bij Anna Haen kunt u dan met uw collega’s lekker uitwaaien in de polder. U kunt zelf aangeven waar er behoefte aan is. Werken in de stallen en een koe met de hand melken, of juist genieten van een rondleiding door de boerderij, weilanden, om een stukje van de Amsterdamse agrarische cultuurhistorie te proeven.

De tour duurt over het algemeen +/- 1 uur en er dienen zich minimaal 5 personen zich op te geven. Prijs wordt in overleg bepaald.

Nancy: Het was ontzettend gezellig” Samen met mijn collega’s besloten we om met ons
bedrijfsuitje naar de Vechtvallei af te reizen. Het was erg gezellig en zeer zeker
geslaagd! Een prachtige omgeving, het is echt even wat anders”.

Contact

T. 0294-288 108
E. info@annahaen.nl

Bezoekadres:
Gein Zuid 23
1391 JE Abcoude

Openingstijden Streekwinkel
en spijslokaal elke dag:

10.00 uur - 17.00 uur

Offerte aanvragen

of bel: 0294-288 108

Anna Haen nieuwsbrief