SAMEN KOKEN, PROEVEN EN GENIETEN

Kom gezellig koken in de keuken van Anna Haen tijdens een van de kookworkshops. Bij een vergader-kookarrangement ontvangen alle deelnemers 10% korting op het normale tarief van deelname aan een kookworkshop. Kookworkshops gaan vanaf 10 personen tot 60 personen of in overleg.

Wij bieden diverse kookworkshops aan. Bij al onze kookworkshops wordt u ontvangen met heerlijk ambachtelijk zuurdesem brood, olijfolie en een huisgemaakte spread van ‘t seizoen. Onze kookworkshops duren gemiddeld 3,5 uur inclusief dineren en de receptuur krijgt u ook om thuis nog verder te proberen.

Door het jaar heen organiseren wij ook Open Kookworkshops waar u zich voor kunt inschrijven. Het zijn wisselende thema’s dus kijk bij de agenda wanneer de volgende Open Kookworkshop gepland staan en meld je aan via info@annahaen.nl.

Bij de kookworkshop is een aanvullend drank arrangement mogelijk á €17,50 p.p.

3 drankjes tijdens workshop (De Leckere Pils, Rafale wijn, Saru Soda frisdranken, KRNWTR (bruis)water en 1 koffie/thee naar wens na afloop van het diner).

DE KOOKWORKSHOPS BIJ ANNA HAEN:

ANNA’S STREEKDINER

In deze workshop richten wij ons op het maken van een mooi 3 of 4 gangen diner met typische smaken en ingrediënten van het seizoen. In deze workshop ervaart u dat u geen ingewikkelde recepten nodig heeft om prachtige en bovenal zeer smakelijke gerechten te presenteren. Ontvangst is met ambachtelijk zuurdesembrood, tapenade en boter.

Anna’s Streekdiner: de lekkerste gerechten met lokale ingrediënten uit het seizoen, 3 of 4 gangen (duur 3 of 4 uur): € € 65,00 / €69,50 per persoon

ITALIAANS STREEKDINER

Leer zelf pasta maken met authentieke ingrediënten en recepten uit de landelijke Italiaanse keuken. Het 3 of 4 gangen menu bestaat uit:

  • Anti pasto: 3 kleine vegetarische gerechten maken o.a. crostini, gegrilde seizoensgroenten & gemarineerde paddenstoelen.
  • Tussengerecht:  Zelf verse pasta maken gevuld met een seizoensgroenten
  • Hoofdgerecht: Vooraf keuze uit een mooi vlees- of visgerecht met gegrilde trostomaatjes en bijpassende saus.
  • Dessert: een klassiek dessert uit de Italiaanse keuken

Italiaans Streek diner, 3 of 4 gangen: € 65,00/ € 69,50 per persoon 

KOOKWORKSHOP BASIS- & SNIJTECHNIEKEN 

Bij de kookworkshop “Basis-en Snijtechnieken” leert u de basistechnieken in de keuken voor een leven lang kookplezier. Technieken zoals karamelliseren, blancheren en sausen monteren komen aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan het omgaan en onderhouden van keukenmateriaal, met speciale aandacht voor de messen. Deze technische workshop is geschikt voor iedereen die de basis van het koken wil leren én wil uitbreiden.

Basis- en Snijtechnieken kookworkshop en diner, 3 of 4 gangen: € 65,00/ € 69,50 per persoon

HET KEUKENTAFELOVERLEG

Koken is meer dan een recept. Samen koken is de gelegenheid om samen de creativiteit te stimuleren, even rustig bij praten met een collega of potentiële klant maar ook om het hoofd even leeg te maken na een hectische dag.  In deze kookworkshop is er geen uitgeschreven receptuur. De deelnemers overleggen wat er bereidt gaat worden en wat er op tafel uitgeserveerd wordt. Na overleg gaat u aan de slag met een selectie van heerlijke en kwalitatieve (soms onbekende) ingrediënten en producten waarbij de creativiteit op de proef wordt gesteld en gestimuleerd. Onze chefs helpen bij de keuze en de uitvoering en zorgen ervoor dat er een mooi en heerlijk 3 of 4-gangen diner op tafel komt.

Keukentafeloverleg, 3 of 4 gangen:  € 65,00/ € 69,50 per persoon

SHARED DINING DINER

In deze kookworkshop richten we ons op een gezellig samenzijn in de keuken. Een amuse is een klein gerechtje ter bevordering van de spijsvertering en wekt de smaakpupillen op. U maakt in subgroepjes een maaltijd van 8 amuses met producten uit het seizoen.  Een aanrader voor deelnemers die lekker willen ontspannen in de keuken en van elkaars creaties willen proeven. Het amuse diner zal per seizoen wisselen, maar altijd met de combinatie: de basis- & snijtechnieken, presentatie en uiteraard smaak.

Shared Dining diner, 4, 5 of 6 kleine gerechtjes: € 57,50 / € 65,00/ € 69,50 per persoon per persoon

KOOKWORKSHOP OP MAAT

Naast bovenstaande kookworkshops waarbij het programma al gereed is, kunt u uiteraard ook terecht voor een kookworkshop op maat! Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we graag uw wensen. We helpen u graag verder om een leuk uitje te organiseren. Een kookworkshop in de buurt van Amsterdam is hier een leuke en vooral gezellige invulling van!

Wilt u ook lekker samen koken? Neem contact op om een kookworkshop in de directe omgeving van Amsterdam te reserveren!

Contact

T. 0294-288 108
E. info@annahaen.nl

Bezoekadres:
Gein Zuid 23
1391 JE Abcoude

Openingstijden Streekwinkel
en spijslokaal elke dag:

10.00 uur - 17.00 uur

Offerte aanvragen

of bel: 0294-288 108

Anna Haen nieuwsbrief