Vita Nova: vergaderlocatie in Ouderkerk aan de Amstel

Een comfortabele vergaderlocatie, centraal gelegen

Vergaderen midden in het groen

Vita Nova is een vergaderlocatie voor gezelschappen die elkaar in een besloten, informele sfeer willen ontmoeten. De ruime lichte benedenkamer van ca. 100 m2 leent zich voor een variëteit aan gelegenheden: voor vergaderingen, trainingen, lezingen of theaterzaal. De vergaderruimte bevindt zich op de benedenverdieping met eigen ingang in een monumentaal huis langs de Ronde Hoep in Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam met een mooi uitzicht over de weilanden. U kunt in deze heerlijk lichte ruimte vergaderen met openslaande deuren naar de tuin. Zeer centraal in Nederland, eenvoudig bereikbaar en veilig gratis parkeren op het erf van Vita Nova.

Door deze centrale ligging en de mogelijkheid om uw auto gratis te kunnen parkeren is deze locatie een goed alternatief op een vergaderlocatie in Amsterdam, waar het vaak druk is met verkeer en lastig een parkeerplek is te vinden. Bovendien bent u vanuit Ouderkerk aan de Amstel binnen tien minuten op de snelweg en kunnen u en uw gasten de weg naar huis of kantoor snel weer oppakken na de vergadering. Bovendien kunt u de vergadering indelen op uw eigen manier, zo kunt u de ruimte Vita Nova voor een dag huren of een dagdeel. Bovendien is het mogelijk om de gasten een heerlijke catering voor te schotelen. Dit kan een streeklunch zijn, maar ook een kleine maaltijd na afloop van de bijeenkomst.

 

Interesse in deze bijzondere vergaderlocatie?
Vraag hier meer informatie aan!

 

Vergaderarrangement

Tijdens uw bijeenkomst geniet u van onbeperkt thee & koffie, karaffen met water, een gezonde snack en patisserie: ambachtelijke koekjes, chocolade, druiven en vers fruit.

Per dagdeel € 7,50 per persoon
Per dag € 12,50 per persoon

 

Catering

Bij Vita Nova geniet u van een heerlijke catering, vers bereid en uit eigen keuken. Indien er dieetwensen zijn, houden wij hier graag rekening mee.

De mogelijkheden zijn:

 • een uitgebreide streeklunch met (h)eerlijke biologische streekproducten: ambachtelijk brood, krentenbrood of speculaasbrood, diverse soorten kaas en ambachtelijke vleeswaren, mozzarella, tomaat & basilicum salade of groene salade van het seizoen, boerenboter, jam en honing, melk en karnemelk. Indien gewenst uit te breiden met een home made seizoenssoep of een home made pizza.
  Prijs vanaf € 19,50 per persoon
 • Vita Nova’s borrelplank met biologische noten, (h)eerlijke kazen met stokbrood.
  Prijs € 8,50 per persoon

 

Aanvullende teambuilding activiteiten

De omgeving biedt u verschillende mogelijkheden voor een (buiten)activiteit. Wij denken graag met u mee over de invulling van de activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door de omgeving, een kookworkshop of golfclinic.

Vergaderlocatie in Ouderkerk aan den Amstel

Bij Anna Haen vindt u naast Vita Nova ook andere bijzondere vergaderruimtes in de buurt van Amsterdam. Ieder locatie heeft een uniek karakter en is goed bereikbaar. Dit betekent dat het voor bedrijven uit de omgeving van Amsterdam een goede uitvalsbasis biedt voor vergaderingen met klanten of medewerkers. De inspirerende omgeving waar de vergaderingen plaats kunnen vinden bieden de juiste basis voor een succesvolle vergadering.

Bekijk alle bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam en omstreken

Faciliteiten

 • Een lichte, ruime benedenkamer van 100 m2
 • Capaciteit: tot 15 personen in elke gewenste opstelling
 • Catering uit eigen keuken met biologische en streekproducten

Inclusief -gratis- gebruik van:

 • Beamer & projectiescherm
 • Draadloos Internet (WiFi)
 • Flip over
 • 4 ruime vergadertafels met stoelen met heerlijk wijds uitzicht & toegang naar de tuin
 • Ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein

Te boeken vanaf

€ 275,- per dagdeel
€ 500,- per dag*
Bedragen zijn excl. BTW

Offerte aanvragen

of bel: 0294-288 108

Bezoekadres

'Vita Nova'
Ronde Hoep West 32,
Ouderkerk aan de Amstel

Maak hier uw routebeschrijving
Download de routebeschrijving

Anna Haen nieuwsbrief