EEN UNIEKE FEESTLOCATIE DICHT BIJ AMSTERDAM 

 

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij Anna Haen aan het juiste adres.

Anna Haen is locatie voor een verjaardag, een familiedag of een (trouw)feest met verrassende catering. Van (boeren)lunch, high tea, borrel, kookworkshop tot dinner & dance. Wij denken graag mee om er een onvergetelijk feest van te maken.

De feestlocatie van Anna Haen is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit Amsterdam.

Feestlocatie in Amsterdam aan te passen aan uw wensen

De feestlocatie van Anna Haen is sfeervol en zeer flexibel in te delen, wat de bovenruimte van 150 m2 geschikt maakt voor elk feest met maximaal 100 gasten. Hoe ziet u uw feest graag? Gaan uw gasten los op de dansvloer, of hebt u liever een intiemer feest met meer zitgelegenheid? Hoe kleedt u de ruimte aan, welke stijl geeft u uw feest mee? De feestlocatie van Anna Haen is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw feest.

Bij Anna Haen bent u verzekerd van een centraal gelegen feestlocatie die past bij uw feest. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw feest bij Anna Haen te bespreken!

Styling en catering van onze feestlocatie

Ook op het gebied van styling en catering kunt u uw feestlocatie geheel naar uw hand zetten.

Styling

In welke stijl geeft u een feest? Gaat u voor chic, vintage, landelijk, misschien voor een bepaald kleurthema? Kies voor een feestlocatie van Anna Haen en de styling kan verzorgd worden in elke vorm door onze vaste inhuis styliste Melissa van Paragraph Event Styling – verse bloemen, linten, ballonnen, telkens verrassend en met prachtig resultaat. Zij geeft al vele feesten aangekleed en staat klaar om ook uw feest precies de juiste sfeer mee te geven.

Catering

Een prachtige locatie met een perfecte styling zijn ingrediënten voor een geslaagd feest. Wat echter ook niet mag ontbreken, is goede, op maat gemaakte catering op uw feestlocatie.

Anna Haen biedt u 1001 mogelijkheden op het gebied van catering. Wat voor feest u ook bij ons viert, wij zorgen voor verrassende catering.

  • Feestelijk ontvangst met zoetigheden óf juist een stoere kaasplank met kazen uit ‘t Groene hart.
  • Mocktails, Cocktails, Bubbels of Cava
  • Heerlijke verse huisgemaakte hapjes tijdens een borrel of middag
  • BBQ, een schalendiner óf prachtig ingedekte tafels en een feestelijk uitgeserveerd diner, het kan allemaal.

Bij mooi weer starten we altijd buiten op ‘t terras óf in onze tuin. Onder het genot van een hapje en een drankje is de sfeer gemakkelijk gezet en belooft uw feest een geslaagd feest te worden.

 

Contact

T. 0294-288 108 E. info@annahaen.nl Bezoekadres: Gein Zuid 23 1391 JE Abcoude Openingstijden Streekwinkel en spijslokaal elke dag: 10.00 uur - 17.00 uur Offerte aanvragen of bel: 0294-288 108

Anna Haen nieuwsbrief