De diners van Anna Haen:

Kom privé dineren bij Anna Haen: een schalen diner of een uitgeserveerd diner.

Anna Haen werkt met verse seizoensproducten en bijzondere ingrediënten uit de streek, het liefst biologisch. Bijvoorbeeld: vlees  van de Lindenhoff, kazen uit ‘t Groene Hart en de heerlijkste boerenyoghurt van de Anna’s Hoeve. U zult de kwaliteit en versheid proeven. De onderstaande gerechten zijn een greep uit ons assortiment, in overleg met de chef-kok kunnen we aan al uw wensen tegemoet komen. Onze privé diners zijn vanaf 15 personen  (zijn er minder gasten dan overleggen we even). Anna Haen is dagelijks geopend tot 17:00 en u bent dan vanaf 17:00 privé te gast in het Proeflokaal beneden (bij grotere groepen kunnen we het diner ook boven serveren) en heeft u Anna Haen voor uzelf. U betaalt dan geen zaalhuur maar we rekenen de uren van het personeel wat we voor u inzetten door.

Bij mooi weer wordt u op het terras ontvangen en dekken we de tafel mooi in in het weiland.

Een (h)eerlijk landelijk streekdiner geserveerd op grote schalen op tafel.
Landelijk schalendiner met dessert, per persoon                                € 39,50

Landelijk schalendiner met feestelijk dessertbuffet, per persoon    € 45,00

Optioneel – kaasplankje: 3 Hollandse kazen uit de streek met rogge-krentenbrood, appelperenstroop van Eerlijk & Heerlijk.
Prijs per persoon                                                                                         € 9,50

Uitgeserveerd diner

U heeft de keuze uit een seizoensdiner met 3 of 4 gangen.
3 gangen seizoensdiner uitgeserveerd, prijs per persoon:                € 39,50
4 gangen seizoensdiner uitgeserveerd, prijs per persoon:                € 45,00

* Bovenstaande gerechten zijn een greep uit ons assortiment, in overleg met de chef-kok kunnen we aan al uw wensen tegemoet komen