Huwelijks receptie en diner Amsterdam

Anna Haen is een prachtige buitenlocatie in Abcoude vlakbij Amsterdam. De ligging aan de rivier ‘t Gein en het typische Hollandse landschap bieden een mooi decor voor een bruiloft.

Feestelijk ontvangst met champagne óf non -alcoholische Mr. Fitspatricks cocktails en een stoere kaasplank.

De catering is altijd vers en huisgemaakt geheel naar wensen óf in thema aan te passen. Anna Haen staat voor puur, eerlijk genieten. Wij denken graag met u mee over de invulling van deze speciale dag. In samenwerking met onze in-huis styliste Melissa Ilnicki van Paragraph Event Styling wordt de aankleding geheel in stijl aangepast.  Mooi ingedekte tafels met linnen, bloemen in de kleur en stijl met uw thema.

We hebben al hele verschillende partijen verzorgd en vinden het juist leuk om mee te denken om er helemaal jullie bijzondere dag van te maken!

Anna Haen, geen officiële trouwlocatie Amsterdam

Anna Haen is geen officiële trouwlocatie, maar wel uitermate geschikt als buitenlocatie voor een receptie, diner en feest tot 100 personen.

Bent u op zoek naar een compleet verhaal, dan helpen we u graag verder. Als trouwlocatie zou je in de buurt kunnen denken aan ‘Postwijck ‘ in Baambrugge, of de 2 kerken in Abcoude zelf. Wij hebben een samenwerking met locatie Postwijck. De trouwlocatie kan helemaal naar eigen smaak aangekleed worden.

Trouwlocatie Postwijck

De gereformeerde kerk Postwijck is gelegen in een rustige, landelijke omgeving en zeer geschikt voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk. In de kerkbanken kunnen ongeveer 150 mensen plaats nemen.

Het interieur is sober en geeft je volop de mogelijkheden er een eigen karakter aan te geven, bijvoorbeeld door versiering met bloemstukken en guirlandes. Op het terrein van de kerk is tevens ruimte om felicitaties in ontvangst te nemen en het glas te heffen. De prachtige omgeving is geschikt voor het maken van mooie foto’s.

Het adres van Postwijck is Rijksstraatweg 29 te Baambrugge.

http://postwijck.protestantsekerk.net/

Contact

T. 0294-288 108 E. info@annahaen.nl Bezoekadres: Gein Zuid 23 1391 JE Abcoude Openingstijden Streekwinkel en spijslokaal elke dag: 10.00 uur - 17.00 uur Offerte aanvragen of bel: 0294-288 108

Anna Haen nieuwsbrief