Vacatures bij Anna Haen

Bij Anna Haen werken betekent diversiteit. Zo ontvang je de ene dag zakelijke groepen die de stad willen verruilen voor inspiratie op onze buitenplaats en serveer je de andere dag een  schalendiner of high tea. In de winter kruipen mensen dicht tegen elkaar in ons gezellige proeflokaal met huisgebakken taarten, in de lente verzamelen zonaanbidders zich massaal op het zonovergoten terras en in de zomer verkopen we ijsjes en picknickmanden voor in ’t weiland of mee als je erop uit gaat.

Anna Haen is open-minded, buiten tussen de weilanden, verrassend en warm. Anna Haen heeft karakter. Heb jij dat ook?

Wij zoeken nieuwe collega’s die bij ons ” DNA” passen. Aanpakkers met een stralende glimlach, all-rounders met oog voor detail maar bovenal leergierige collega’s die zich verder willen ontwikkelen in een dynamische omgeving. Goed samen werken en het een eer vinden veel te weten en te kunnen.

Herken jij jezelf in bovenstaand, ben jij enthousiast, energiek en gastvrij, haal je plezier uit werken in de horeca? Mail dan je motivatie, CV en pasfoto naar: info@annahaen.nl.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker schoonmaak / spoel (m/v)

 • Vrijdag middag/avond en in het weekeinde.
 • Wij zijn op zoek naar een parttime medewerker voor de huishoudelijke dienst.
  De werkzaamheden vinden plaats in het proeflokaal, keuken en bovenzaal van Anna Haen.
 • Salaris: in overeenstemming met de functie
  Werktijden in overleg: tussen 16:00 en 00:00, doordeweeks en in het weekeinde
  Uren: parttime, 10-15 uur per week
  Minimale leeftijd: 15 jaar

Herken jij jezelf in bovenstaand, ben jij enthousiast, energiek en gastvrij, haal je plezier uit werken in de horeca? Mail dan je motivatie, CV en pasfoto naar: info@annahaen.nl