Proeflokaal & streekwinkel: elke dag open van 10:00 – 17:00

 

PROEFLOKAAL

In ons Proeflokaal draait het om puur, lokaal en (h)eerlijk eten & drinken. Kom genieten van lekkere koffie of thee met huisgemaakte taart, verrassende lunchgerechten of een borrel met onze fameuze kaasplank. Neem hier alvast een kijkje op de menukaart.

Ook voor de kinderen is er volop lekkers en we hebben een speelweide met voetbalveldje, zandbak en speelhuisje.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen kunt u – op afspraak – bij ons ook terecht voor een streeklunch, high-tea, picknick, borrel,  kookworkshop of privédiner. Ook zou u de producten van de streekwinkel kunnen proeven met een zakelijk gezelschap tijdens een vergadering bij Anna Haen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STREEKWINKEL

In ons Proeflokaal is ook de streekwinkel van Anna Haen gevestigd. In de winkel vindt u lekkere biologische en streekproducten zoals boerenkazen uit ‘t Groene Hart, vrije uitloop eieren uit Vreeland, jam van lekker puur, polderhoning, pindakaas van De Pindakaaswinkel, de lekkerste mosterd en chutneys van Adriaan de Smaakmaker, tafelzuren van de Lepelboom, koekjes van de Koeckebackers en chocolade van Tony Chocolonely, vruchtensappen van Eerlijk en Heerlijk, homemade muesli, diverse broden, ambachtelijk meel van Saar & Co, droge worst van Olijck, limonade siropen van DD Cordials en loei-verse yoghurt van de Anna’s Hoeve en nog veel meer. Ook hebben wij streekpakketten, kookboeken en olijfolie van Greenbites.

In de streekwinkel kunt u lekker rondkijken en neem vooral wat lekkers mee naar huis.