Feestlocatie Amsterdam

amsterdam feestlocatie barbeque

amsterdam feestzaal verhuur

Als u op zoek bent naar een feestlocatie in Amsterdam of omgeving dan helpen we u daar graag bij verder. Anna Haen heeft de beschikking over verschillende zalen, ruimtes en locaties die zich lenen voor verschillende soorten feesten. Waar sommige locaties een formele uitstraling genieten, hebben andere zalen juist een vrijblijvende sfeer. Alle locaties hebben wel met elkaar gemeen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn en er veel flexibiliteit aanwezig is met betrekking tot de catering en faciliteiten. Op deze manier kunt u de feestlocaties in Amsterdam en omgeving gebruiken op de manier die het beste bij het feestgezelschap past.

Kies uw eigen uitstraling van uw feestlocatie in Amsterdam en omgeving

Omdat we verschillende locaties tot onze beschikking hebben, kunnen we samen met u bepalen wat het beste past bij uw publiek. Waar een aantal van onze feestlocaties zich bevinden in een landelijke omgeving, zijn andere locaties juist gesitueerd in een kern van een gemeenschap. Wel bevindt iedere locatie zich in Amsterdam en omgeving zodat uw gasten relatief snel vanuit de stad op de feestlocatie kunnen zijn. Sommige locaties zijn zelfs op de fiets goed bereikbaar vanuit Amsterdam.

Bereikbaarheid van uw feestlocatie in Amsterdam of omgeving

Ook voor gasten die niet uit Amsterdam komen zijn de feestlocaties goed bereikbaar. Veel van onze locaties bevinden zich op geringe afstand van de snelweg, terwijl andere locaties goed bereikbaar zijn via andere doorgaande wegen. Ook hebben de parkeergelegenheden in de meeste gevallen genoeg capaciteit zodat uw gasten hun auto voor de deur kwijt kunnen.

Faciliteiten bij uw feestlocatie in Amsterdam of omgeving

Iedere locatie heeft multifunctionele zalen is uitgerust met een een beamer en projectiescherm. U kunt uw gasten dus op aangename wijze welkom heten en eventueel een korte presentatie geven. Ook biedt de betrouwbare WiFi aansluiting comfort aan u en uw gasten.

Naast de standaard faciliteiten, genieten sommige van onze locaties ook over airconditioning en flatscreen TV’s. Bovendien kunnen we u ook voorzien van catering. Deze catering kan naar wens worden ingevuld. U kunt dan ook een simpele catering bestellen of juist uitgebreid. Omdat we de mogelijkheid hebben om een gastheer en/of chef-kok aan u aan te bieden, kunnen we de catering heel persoonlijk maken. Hiermee willen we voor u de basis leggen voor een geslaagd feest op een feestlocatie in Amsterdam en omgeving.

Title

Previous
Next