Klaar voor een uitdaging?

Wij nemen de (boks-)handschoen op, jij ook? Hit ‘m Heart: een intensieve dag waarin persoonlijke kracht centraal staat. Wil je besef krijgen van je eigen invloed en houding? Werken aan persoonlijke doelen door je bewust te worden van je kracht, talenten en energieverdeling? Een dag met persoonlijke en fysieke uitdagingen, een dag waarin inhoud en ervaren centraal staan.

Persoonlijke groei begint in je lijf, in je hart. Deze dag ligt het accent op persoonlijke beweging en beleving, inzicht en actie. Actie in de vorm van boksen in een veilige omgeving. Waarom boksen? Boksen is een bijzonder effectieve manier om bloot te leggen volgens welke patronen je denkt, voelt en handelt. Je laat direct zien wie je bent, waar je kracht en mogelijkheden liggen, maar ook wat je blokkeert. Wanneer ben jij op je best? Hoe doorbreek je je blokkades? We laten het je graag ontdekken!

Bij ons kun je deelnemen met grote of met kleine groepen, een workshop of als energizer tijdens een vergadering. Een training voor iedereen die graag een uitdaging met bewegen en inhoud wil beleven.

Workshops vanaf 10 personen tot max. 30 personen.
Workshop, prijs per persoon € 49,50

Contact

T. 0294-288 108
E. info@annahaen.nl

Bezoekadres:
Gein Zuid 23
1391 JE Abcoude

Openingstijden Streekwinkel
en spijslokaal elke dag:

10.00 uur - 17.00 uur

Offerte aanvragen

of bel: 0294-288 108

Anna Haen nieuwsbrief