28

Nov

Kom sfeervol vergaderen bij een van de locaties van Anna Haen

Vergaderen bij Anna Haen

Anna Haen is bij veel mensen bekend en geliefd als dé plek voor (h)eerlijk eten en drinken in een landelijke omgeving.

Wij zijn echter meer dan dat. Anna Haen is namelijk ook dé locatie voor een privé diner, high tea, uitgebreide lunch of de perfecte vergaderlocatie: vlak bij Amsterdam, landelijk maar toch centraal, geschikt voor verschillende groepsgroottes. De locatie is van alle gemakken voorzien en er is catering aanwezig met verse streekproducten.

Kom bij ons vergaderen en geniet tijdens de pauzes van de rust en ruimte. Neem bij mooi weer plaats op ons zonnige, ruime terras en in de tuin met weids uitzicht over de grazende koeien.

Amsterdam: ver weg en toch dichtbij

De vergaderlocatie van Anna Haen ligt onder de rook van Amsterdam. Vanuit de stad ben je zo bij ons, met het gevoel er toch even helemaal uit te zijn. De karakteristieke, landelijke omgeving zorgt ervoor dat je je ver weg van de stad waant. De polder strekt zich eindeloos uit en het Gein stroomt loom langs.

De landelijke locatie van vergaderruimte Anna Haen is de plaats voor een effectieve vergadering, brainstorm, training of presentatie in een inspirerende omgeving.

Bereikbaarheid van vergaderlocatie Anna Haen

Anna Haen is goed bereikbaar: vanuit Amsterdam sta je binnen 15 minuten bij ons voor de deur in Abcoude. Vanuit andere richtingen is onze vergaderlocatie ook snel aan te reizen. Vanuit Utrecht rijd je bijvoorbeeld iets meer dan 30 minuten. Na dit halfuurtje kun je in ons Proeflokaal genieten van een lekkere kop koffie van Brandmeesters en een huisgemaakte lekkernij als voorbereiding op de vergadering.

Landelijke vergaderlocatie van alle gemakken voorzien

De prachtige, lichte vergaderzaal van Anna Haen bevindt zich op de bovenverdieping. De tegelijkertijd strakke en karakteristieke inrichting zorgt voor een ontspannen sfeer.

De indeling van de vergaderzaal is flexibel en kan gemakkelijk worden aangepast op groepen van 10 tot 40 personen.

Van welke faciliteiten wil jij gebruikmaken tijdens je vergadering? Aan keuze geen gebrek: Anna Haen biedt je uitgebreide mogelijkheden. Onze vergaderzaal is voorzien van:

 • een beamer of tv-scherm
 • een geluidsinstallatie
 • draadloos internet
 • een trainerskit
 • 5 flip-overs

 

Vergaderen bij Anna Haen: hoe werkt dat?

Wij denken graag mee over de invulling van je dag, zodat je een productieve en succesvolle vergadering tegemoet gaat. Verblijf, ontspan en geniet van de omgeving tijdens een bijeenkomst bij Anna Haen.

Na een korte autorit, waarin je de drukte van de stad geleidelijk verruilt voor de stilte en weidsheid van de polder, kom je aan bij Anna Haen. Je parkeert moeiteloos op de ruime, gratis parkeerplaats. In het Proeflokaal is er lekkere Brandmeesters koffie en een huisgemaakte lekkernij uit eigen keuken.

Als iedereen is binnengedruppeld en door de koffie vol frisse moed is, gaan jullie gezamenlijk naar de bovenverdieping en starten jullie de vergadering.

De vergaderruimte is ruim, stijlvol en met oog voor detail ingericht. Hierdoor voelt onze vergaderruimte, ook voor kleine gezelschappen, huiselijk aan.

Uitgebreide catering tijdens en na je vergadering

Van vergaderen krijg je trek. Daar zijn we bij Anna Haen op voorbereid. We bieden je verschillende vergaderarrangementen. Kies je voor een vergaderarrangement met drinken en iets lekkers, of ga je voor een uitgebreide lunch of diner? Aan jou de keuze.

Vergaderarrangement

Tijdens de bijeenkomst is er in de zaal een espressoapparaat en je geniet tijdens je vergadering van onbeperkt koffie en thee van Brandmeesters, karaffen met KRNWTR met verse munt, huisgemaakte zoetigheden en vers fruit. In de middag ontvang je een verse verrassing voor de nodige energie van het huis.

Streeklunch

Voor de lunch serveren we een uitgebreide, heerlijke streeklunch. We serveren de streeklunch aan tafel en deze bestaat uit:

Catering bij vergadering Anna Haen

 • een heerlijke salade van het seizoen
 • verschillende soorten brood
 • walnoten-honingbrood
 • krentenbrood
 • boerenkaas
 • ambachtelijke vleeswaren
 • appel- en perenstroop
 • huisgemaakte spread van het seizoen
 • een kakelvers gekookt eitje,
 • biologische boeren(karne)melk
 • sappen van Eerlijk en Heerlijk.

 

Catering

Uiteraard kun je voor, tijdens en na je vergadering altijd even de trap af lopen om in het Proeflokaal op de begane grond iets lekkers te halen. Anna Haen biedt je een uitgebreide keuze uit gerechten die bereid worden met verse, seizoensgebonden en biologische producten.

Diner

Wil je na de vergadering nog langer ongedwongen genieten van de rust op deze landelijke locatie? We geven je groot gelijk. Sluit de vergadering af met een diner dat bereid is met onze verse streekproducten. Schuif aan en laat je in de watten leggen door de professionele catering van Anna Haen.

Wat voor soort vergadering je ook belegt: Anna Haen maakt jouw vergadering tot een succes.

Unieke vergaderlocatie? Kom vergaderen bij Anna Haen!

Vergaderen Anna HaenEen leuke vergaderlocatie, bestaat dat wel? Jazeker! Combineer het nuttige met het aangename: kies voor een aansprekende vergaderlocatie die jezelf en je vergaderpartners versteld doet staan. Ontvlucht de stad, geniet van het platteland, ga je vergadering in met een frisse blik en stap voldaan en ontspannen weer in de auto naar huis.

Meer informatie over effectief vergaderen (en lekker eten) bij Anna Haen? Neem gerust contact met ons op! Bekijk ook eens onze pagina over Vergaderlocatie Anna Haen voor meer informatie.

Nog meer mooie vergaderlocaties in Abcoude

Elke bijeenkomst heeft zijn eigen wensen en daarom werken we bij Anna Haen met meerdere vergaderlocaties in Abcoude, Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel. Allemaal landelijk gelegen en van alle gemakken voorzien. Bekijk onze andere inspirerende vergaderlocaties in Abcoude: ’t Voorhuis, BuitenGein en Klein Binnenrust.

Wil je nog meer moois zien? Anna Haen beschikt over nog meer bijzondere vergaderlocaties in (de buurt van) Amsterdam!

By Sylvia|Anna Haen, Blog|0 comment

Comments are closed.