24

Sep

Shared dining – Samen dineren & genieten in de buurt van Amsterdam

Shared dining nabij Amsterdam, Anna Haen, mensen aan lange tafelsAnna Haen is elke dag geopend van 10 tot 17 uur en na 17 uur is de locatie privé af te huren voor een borrel of diner. Naast een uitgeserveerd diner kunt u ook genieten van shared dining. Shared dining bij Anna Haen betekent heerlijk, lokaal genieten; van elkaar, van de omgeving en vooral van puur eten en drinken. Geniet van grote schalen op tafel met verrassende gerechten, zoveel mogelijk biologisch, uit het seizoen en uit de streek. Bij mooi weer in onze tuin, midden in het groen met uitzicht over het prachtige natuurgebied het Gein of in het Proeflokaal of met grotere gezelschappen op de sfeervolle kaaszolder.

La vita è bella in ’t Geinshared dining tafels Anna Haen

Een gast noemde de ervaring: La Vita e bella in het Gein. Je waant je net in Italië. Gezellig met elkaar, aan een mooi gedekte tafel, uitkijkend over de weilanden. Met het geluid van de vogels en koeien op de achtergrond. En vooral genieten van lekker eten.

Puur, lokaal, genieten

Anna Haen staat voor puur, lokaal en genieten. Dat zie je en proef je in al de gerechten. Met zorg en liefde uitgezocht en altijd vers bereid tot verrassende gerechten door onze chefkok Jenneke en haar team. Je proeft het verschil.

Het gebruik van seizoens- en lokale producten zit in het DNA van Anna Haen. Al sinds de oprichting maken we zoveel mogelijk gebruik van producten uit de streek. Ambachtelijk bereide producten van boeren en kleine ondernemers uit de omgeving van het Gein. Mensen die hun ziel en zaligheid in hun product stoppen, en dat proef je.

Genieten van shared dining

Shared dining - schaal met Geiten en bieten salade

Het leuke van een shared dinner is dat je geniet van verschillende gerechten die in schalen op tafel uitgeserveerd worden. Daarom noemen wij het bij Anna Haen, een schalendiner, en proef je verschillende gerechten en geniet je van de pure smaken en producten uit de streek. Zo komt het vlees bij De Lindenhoff uit Baambrugge, de groenten zoveel mogelijk bij onze buren bij de Pluktuin en de vis vers van de afslag. Het schalendiner bestaat altijd uit een vlees-, vis-, vegetarisch gerecht vergezeld met groenten uit het seizoen en een heerlijke seizoenssalade. Voor ieder wat wils.

Bij Anna Haen hoef je niet op de klok te kijken, maar geniet je van het eten, drinken en van elkaar. Indien er dieetwensen zijn waar we rekening mee moeten houden dan doen we dat graag en zorgen we voor passende alternatieve gerechten.

By Sylvia|Anna Haen, Blog|0 comment

Comments are closed.