Vergaderlocatie Amsterdam

Anna Haen helpt u graag verder met een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam en omgeving. We bieden u verschillende vergaderlocaties in Amsterdam en omstreken aan, ieder met een unieke stijl en sfeer. Wel wordt iedere locatie gekenmerkt door gastvrijheid catering uit eigen keuken, zodat u ongestoord kunt vergaderen. Amsterdam en omstreken (Abcoude & Ouderkerk aan den Amstel) is ons werkgebied en binnen dit werkgebied kunnen wij u verschillende bijzondere vergaderlocaties aanbieden.

Interesse in bijzondere vergaderlocatie Amsterdam?
Vraag hier meer informatie aan!

U kunt zelf uit één van onze vergaderlocaties kiezen, maar we kunnen ook met u meedenken om zo de meest passende vergaderruimte in Amsterdam te vinden. Of u nu op zoek bent naar een locatie met een zakelijke en comfortabele uitstraling of juist een locatie met een meer landelijke uitstraling. De vergaderlocaties in de buurt van Amsterdam hebben stuk voor stuk een goede bereikbaarheid zodat u en uw gasten zo efficiënt mogelijk kunnen vergaderen in Amsterdam of net buiten Amsterdam. Bovendien hebben onze vergaderlocaties gratis parkeermogelijkheden.

Voor ieder wat wils

Het aanbod van onze vergaderlocaties is veelzijdig. Zo kunt u met grotere en kleinere gezelschappen vergaderen. Amsterdam is voor veel bedrijven het decor van dynamiek en bedrijvigheid, door deze kenmerken te combineren met de stijlvolle vergaderlocaties van Anna Haen creëert u een basis voor inspiratievolle bijeenkomsten, presentaties of kennissessies.

Tijdens uw vergadering in Amsterdam kunnen voorzien wij u van verse catering uit eigen keuken, zodat u zich in alle rust kunt concentreren op het doel van de bijeenkomst. In overleg kunnen we de catering zoveel uitbreiden als u wilt, of juist beperken tot een kopje koffie met wat lekkers. Verder is iedere vergaderlocatie in Amsterdam standaard voorzien van Wi-Fi verbinding, beamer, flip-over en scherm. Ook wanneer u niet direct op zoek bent naar een vergaderlocatie, maar juist naar een zaal waar u een informeel feest kunt geven, bieden sommige locaties een oplossing. Voor meer informatie over zaalverhuur kunt u terecht op de pagina Zaalhuur Amsterdam.

Multifunctionele inzetbare vergaderlocatie Amsterdam

De vergaderlocaties van Anna Haen zijn op meerdere manieren inzetbaar. Sommige locaties zijn uitermate geschikt om in alle bijeen rust te komen, waar andere locaties zich juist lenen om actief bezig te zijn. Zo geeft u een nieuwe dimensie aan het begrip vergaderen; Amsterdam en alle drukte achter u laten en uw personeel of klanten inspireren met trainingen, presentaties of brainstormsessies. Doordat we beschikken over meerdere locaties, heeft u legio mogelijkheden om uw bijeenkomst een karakter te geven dat bij uw organisatie past. Vergaderen in Amsterdam wordt op die manier uniek voor u en uw gasten.

Anna Haen biedt u de mogelijkheid om inspirerende sessies te houden op een unieke vergaderlocatie. Onze locaties liggen centraal en zijn gemakkelijk te bereiken, in sommige gevallen zelfs op de fiets. Ook een vergaderlocatie in Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. Iedere locatie heeft zijn eigen kenmerken zodat uw vergadering in Amsterdam altijd aansluit op uw specifieke wensen.

Mogelijkheden voor vergaderlocatie Amsterdam samengevat

Zoals hierboven uiteengezet is, is Anna Haen gespecialiseerd in het aanbieden van representatieve vergaderlocaties in Amsterdam en de directe omgeving van onze hoofdstad. Op die manier is er voor iedere vergadering een passende vergaderlocatie. Of u nu klanten wilt ontvangen of juist voor uw werknemers op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie voor een inspirerende sessie. Hieronder wordt een overzicht geboden van de belangrijkste kenmerken voor de verhuur van vergaderlocaties van Anna Haen:

  • Vergaderlocaties in Amsterdam en de directe omgeving van Amsterdam
  • Voldoende parkeerruimte voor uw gasten
  • Verschillende vergaderruimtes met een diverse capaciteit
  • Veel locaties zijn standaard uitgerust met beamer, scherm en flip-overs
  • De vergaderlocaties zijn multifunctioneel. Zo zijn de meeste vergaderlocaties schaalbaar
  • Van knusse locaties tot grotere zalen, Anna Haen heeft voor u de passende locatie
  • Mogelijkheid tot catering van unieke streekproducten

Bekijk onze bijzondere vergaderlocaties

vergaderen amsterdam locatie