Vergaderruimte Amsterdam

Als u op zoek bent naar vergaderruimte in Amsterdam en omgeving, dan helpen we u daar graag bij verder. Wij hebben diverse vergaderruimtes in Amsterdam en in de buurt van Amsterdam. Iedere vergaderruimte heeft een uniek landelijk karakter zodat u een vergadering kunt beleggen waar uw gasten zich op hun gemak zullen voelen. Onze unieke vergaderruimtes zijn geschikt voor kleine gezelschappen of voor grote groepen tot wel 120 personen.

Waar sommige locaties een rustieke uitstraling hebben, hebben andere locaties juist een energiek karakter. Zo heeft u voor iedere vergadering of trainingssessie een passende ruimte. Amsterdam is een stad waar de handelsgeest al eeuwen niet meer weg te denken is. Toch kan het fijn zijn om de drukte van de stad op afstand te houden en uw vergaderruimte niet in de binnenstad van Amsterdam te boeken, maar net daarbuiten. Een steenworp afstand weliswaar, want de vergaderruimtes van Anna Haen zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de hoofdstad, sommige vergaderruimtes zijn zelfs op fietsafstand van Amsterdam.

Interesse in bijzondere vergaderlocatie Amsterdam?
Vraag hier meer informatie aan!

Catering uit eigen keuken

Naast karaktervolle vergaderruimtes, bieden we u ook de mogelijkheid tot een verzorgde catering om uw vergadering onbezorgd te kunnen laten verlopen. De catering kan bestaan uit een smakelijke kop koffie of een uitgebreide lunch of diner. De catering en de unieke ruimtes in de omgeving van Amsterdam bieden u de mogelijkheid tot een comfortabele vergadering of sessie in een inspirerende omgeving.

Verder is iedere vergaderruimte in Amsterdam standaard uitgerust met de faciliteiten die u kunt verwachten van een vergaderruimte. Zo heeft u in iedere ruimte de beschikbaarheid over een beamer, scherm, Wi-Fi en een flip-overs. Ook is er gratis parkeergelegenheid bij de locatie zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Veelzijdige vergaderruimtes Amsterdam en omgeving

Omdat veel van de locaties multifunctioneel zijn, hebben de vergaderruimtes ook veel mogelijkheden met betrekking tot de schaalbaarheid. U geeft van te voren aan hoeveel personen u verwacht en de medewerkers zorgen ervoor dat de ruimte hierop is aangepast. Vanuit Amsterdam zijn de vergaderlocaties van Anna Haen goed bereikbaar en zo kunt u uw dag zo efficiënt mogelijk indelen.

De vergaderruimtes in de landelijke omgeving bieden een inspiratievolle en kunt u de zaal in elke gewenste opstelling laten opstellen. Ook lenen onze vergaderlocaties in Amsterdam zich uitstekend voor een brainstormsessies, training of zakelijke bijeenkomsten.

vergaderruimte amsterdam en omgeving

Vergaderruimte amsterdam grote en kleine groepen