Nieuws

Anna Haen is elke open van 10 - 17 uur en daarbuiten op afspraak! 

Voor vragen of reserveringen stuur dan even een e-mail naar info@annahaen.nl

ETEN & DRINKEN-VIEREN-VERGADEREN

Anna Haen is een buitenlocatie met proeflokaal, streekwinkel, vergader-, kookworkshop- en feestlocatie net buiten Abcoude, aan het riviertje ’t Gein. Elke dag geopend van 10 tot 17 uur voor ontbijt, lunch en borrel. Het is een prachtige plek waar je kunt genieten van de rust & de ruimte onder het genot van huisgemaakte gerechten en bijzondere streekproducten.

 

Vergaderlocatie Amsterdam

LANDELIJK VERGADEREN

Anna Haen biedt diverse landelijke locaties in Amsterdam, Abcoude en Ouderkerk aan de Amstel waar je even weg van de alledaagse drukte kunt brainstormen, vergaderen, trainen en laten inspireren. Onze locaties hebben een unieke en inspirerende uitstraling, van alle gemakken voorzien, met catering uit eigen keuken en een gastvrij ontvangst. Alles voor een productieve bijeenkomst.

landelijk-vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie Amsterdam

PROEFLOKAAL, TERRAS & SPEELWEIDE

In ons proeflokaal draait het om puur, lokaal en (h)eerlijk eten & drinken. Kom genieten van lekkere koffie met huisgemaakte taart, verrassende lunchgerechten of een borrel met onze fameuze kaasplank. U bent dagelijks welkom van 10 tot 17 uur. Ook voor de kinderen is er volop lekkers en een speelweide met voetbalveldje, zandbak en speelhuisje.

Bijzondere vergaderlocatie Amsterdam

STREEKWINKEL

Kom langs in onze winkel met biologische en streekproducten zoals boerenkaas, jam, honing, mosterd, chutney, tafelzuur, koekjes en chocolade, vruchtensappen, muesli, verse eieren, brood, droge worst, limonade siropen en loeiverse yoghurt van de Anna’s Hoeve. Ook hebben wij streekpakketten, kookboeken en olijfolie.

IETS TE VIEREN?

Anna Haen is dé locatie voor een verjaardag, een familiedag of een (trouw)feest met bijpassende catering. In ons sfeervol proeflokaal of bovenverdieping of bij mooi weer op het terras of in de tuin. Vanaf 10 personen – met reservering – ontvangen wij u graag voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide streeklunch, feestelijke high tea, pick-nick, borrel, kookworkshop tot dinner & dance. Wij denken graag mee om er een onvergetelijk feest van te maken.

Kookworkshop Amsterdam vriendinnen

KOOKWORKSHOPS

Bij al onze kookworkshops staat de aandacht voor pure smaak centraal. Daarom werken wij met seizoensproducten en met ingrediënten van lokale boeren en tuinders. De ruime keuken en het gezellige proeflokaal is de plek voor een kookworkshop voor groepen van 10 tot 50 personen. Onder begeleiding van onze chefs gaat u samen aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. Alles is aanwezig voor heerlijke avond. Lees hier meer over onze kookworkshops.

Kookworkshops en catering

CATERING OP LOCATIE

Laat ons de catering – van lunch, borrel tot een feestelijk diner, en het personeel verzorgen of bestel bij ons hapjes, quiches, broden of salades voor uw feestje thuis.

ONTDEK EN BELEEF

De landelijke omgeving heeft veel te bieden voor wandelaars, fietsers, watersporters en levensgenieters. Wij verzorgen graag een ontspannende activiteit of teambuilding van  een kookworkshop of proeverij tot een actieve wandeling met de Polderwachter, een tour over de Boerderij Hartstocht,  of een workshop schapendrijven. Er is van alles mogelijk dus informeer naar de mogelijkheden.