Recensies van onze gasten

Bekijk ook onze Facebook pagina voor meer impressies en verhalen van onze gasten.


“Onze huwelijksdag kon niet beter.” 

Ons feest bij Anna Haen was fantastisch. We hebben vooraf op een prettige manier de mogelijkheden en details afgestemd met Sylvia. Op de dag zelf konden wij volop genieten terwijl Anna Haen onze 95 gasten op een geweldige manier verzorgd heeft.

Complimenten voor de aankleding, het heerlijke eten en de goede en fijne bediening.

Sanne & Paul

Huwelijksdag, diner en feest

“Bedankt voor de goede organisatie”

Het is uitstekend geweest gisteren, complimenten van beide partijen!

De locatie, het eten, de borrel, alles is heel goed bevallen. Daar kreeg ik van mijn gasten erg veel complimenten over. Bedankt voor de goede organisatie.

Heel veel dank aan allen! Ook aan de Polderwachter; wat kan die inspirerend vertellen!

Familie Dijker
Familiereünie met wandeling met Polderwachter 

“Jullie staan boven aan mijn lijst voor leuke externe locaties”. 

Dank je wel voor de goede zorg. Iedereen was verrast door de lokatie, het lekkere eten en goede zorgen.

Marisca, ABN-AMRO NV 

Hei-sessie 

“Echt waar voor je geld en tijd.” 

Anna Haen is een fijne plek om te vergaderen. De ruimte boven is prima voor zakelijke groepen en de koffie is goed en de bediening is aangenaam. Aansluitend hebben we (met wat hulp) gekookt met producten uit de streek én een glaasje in de hand. Om vervolgens samen te eten aan een grote tafel. Kortom: prima locatie om ‘even de hei op te gaan’, maar toch in de buurt van de bewoonde wereld. Echt waar voor je geld en je tijd.

Bartho  Boer, Directeur Gemeente Amstelveen

Vergadering met kookworkshop

“Alleen maar positieve geluiden”

“Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over de locatie, lekker ruim. Voldoende plek om uit elkaar te gaan. Heerlijk om naar buiten te gaan en een lekkere lunch. Dus dank voor de goede zorgen voor deze goed verzorgde dag.”

Pleunie Florijn, Albert Heijn bv

Vergaderdag

“Kort samengevat: het was een succes.”

“Ik krijg zeer goede reacties terug over de locatie. Locatie goed, goed verzorgd. Grote zaal prima op formaat.
Fijn dat ze alleen in de locatie zaten, goede lunch.”

Sandra Gerrits, BCD Travel

Training

“Juist door samen bezig te zijn , leer je elkaar kennen”.

“Een teamdag afsluiten bij Anna Haen, dat is ons heel goed bevallen. We werden hartelijk ontvangen in een landelijke, warme sfeer. We hadden alle tijd om als team bij elkaar te zijn en tevens nieuwe kooktechnieken aan te leren. Juist ook door samen bezig te zijn leer je elkaar kennen. Het eten was heerlijk en van uitstekende kwaliteit. Omdat we met een vrij grote groep waren werd ons zelfs nog een kaasproeverij aangeboden.”

Het Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam

Teamdag met kookworkshop

“Een hele fijne, ruime vergaderlokatie met heerlijke catering” 

Anna Haen biedt een zeer ruim opgezette vergaderlocatie in een verfrissende omgeving. Het personeel vertelt je graag meer over de eerlijke en pure gerechten die bij de lunch worden geserveerd. Aan de vergaderruimte is te zien dat Anna Haen veel aandacht besteed aan het creëren van een goede sfeer. Deze culinaire boerderij is makkelijk aan te rijden op nog geen 10 minuten van de A2.”

Paul Spronk, ING Formule Management

Vergadering & brainstromsessie 

“Bedankt voor de super leuke en mega gezellige avond!”

We zijn met ons team van 9 Account managers een kookworkshop gaan volgen bij Anna Haen. In ons team met bijna alleen maar mannen leverde dat op voorhand al de nodige hilariteit. We werden super gastvrij ontvangen en de locatie is op zich zelf natuurlijk al een bezoekje waard. De chef-kok vertelde ons eerst wat over de producten en gerechten en verdeelde ons daarna in groepjes. Ieder groepje kreeg een bepaalde taak of gang te maken. Hierdoor was de avond niet alleen heel gezellig en leuk, maar zat er voor het team ook echt een element van samenwerken en samen nieuwe dingen leren in.
Dat wij met z’n allen, met zo weinig kookervaring, zo heerlijk hebben gegeten pleit enorm voor de uitstekend kok en gastheer van Anna Haen.  Bedankt voor de super leuke en mega gezellige avond!”

Anne-Los, ClearSense BV

Kookworkshop

“Dank jullie wel voor een voortreffelijk verzorgde high tea”

Wat was het feestelijk zaterdag! We hadden die middag twee zonnen, eentje aan de hemel, en eentje op aarde in de tuin van Anna Haen. Wat zag het er beeldig uit met die mooi gedekte tafels op het gras. Het kon zomaar een film zijn van Antonioni!

Dankjewel.

Rita

High tea in de tuin van Anna Haen

“Die warme appelsap was zo lekker dat ik er nu nog vaak aan terugdenk!”

Vorige maand mocht ik met mijn collega’s bij u vergaderen en ook nog iets leren over schapenhoeden. Een mooie dag op een prachtplek en helemaal fijn was dat we toen we verkleumd weer binnenkwamen er een heerlijke warme appelsap op ons stond te wachten, met sinaasappel en kaneel. Die was zo lekker dat ik er nu nog vaak aan terugdenk!

Hadewych

Teambuilding met workshop schaapdrijven

“Aanrader voor wie in de buurt is”

Uitstekend voor de vermoeide wandelaar. Prima spullen, zelf gemaakt, biologisch en tòch heerlijk allemaal. Aanrader voor wie in de buurt is.

Lon

 


“Het was zo feestelijk!”

Dank voor de prachtige aankleding en de bloemen, het was zo feestelijk! De boeketten waren prachtig in hun winterse composities. Iedereen heeft ontzettend genoten en de workshop en het diner waren een succes.

Marjolein, Russell Reynolds Associates

Private diner met kookworkshop

“We hebben ontzettend genoten van het feestje, met al die lieve mensen om ons heen.”

Het was een zeer ontspannend sfeertje, mede door de leuke locatie en lieve bediening.

We komen zeker terug!

Groetjes Jan en Kitty

Verjaardagsfeest met diner 

“Wat een heerlijke plek”. 

Mijn collega’s waren zeer te spreken over jullie locatie; veel dank voor de goede zorgen!

Judith, WPG Uitgevers

Vergadering 

“Dus ZEKER voor herhaling vatbaar!”

De gasten waren zeer tevreden, alles was helemaal naar wens en heel goed verzorgd. Mijn baas was hier ook zeer te spreken over, en vond het een hele goede keus.

Een collega heeft ook meteen een nieuwe reservering gemaakt voor een meeting van haar in juli.

Dus tot de volgende keer en bedankt.

Christine, ABN AMRO NV 

Teamsessie 

“Het was een onvergetelijke avond!”

We zijn net terug uit Texel en hebben het heerlijk gehad! Het weer was ons zeer gunstig gezind.

En nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, het was een onvergetelijke avond!

Als we in de buurt zijn komen we zeker langs.

Iris en Joyce 

Huwelijksdiner (zie hier ook de sfeerimpressies)

“Iedereen heeft genoten van de puurheid van de producten en jullie zorg”.

Wij hebben een fijne familiedag & verjaardag gehad bij Anna Haen.

Iedereen heeft genoten van de puurheid van de producten en jullie zorg.

Mevrouw Frederiks

Verjaardagslunch

“Alles verliep geruisloos”. 

We kijken terug op een zeer geslaagd SAMEN 100 feest en genieten nog volop na. Ook de gasten hebben zich zeer vermaakt en ons allemaal persoonlijk of via sms-jes, mails of een kaartje laten weten dat ze het top vonden. Een zeer relaxte sfeer, leuke mensen, prachtige lokatie, heerlijk eten én fantastisch personeel: alles verliep geruisloos.

De aankleding was helemaal wat wij gehoopt hadden, het zag er fantastisch uit, met zoveel zorg en oog voor details. Dat zie je niet vaak.

Wij willen jullie persoonlijk heel erg bedanken voor de enthousiaste wijze waarop jullie alles in de puntjes georganiseerd hebben en willen de chef-kok  Jenneke complimenteren met een heerlijke walking dinner en dessert en Brian voor de leuke en lekkere kaasproeverij. Ook de gastvrouwen waren super, iedereen werd op een open en gastvrije manier bediend en verwend. Dank ook aan de andere teamleden die hard gewerkt hebben en ons een onvergetelijke avond te bezorgen.

We hopen elkaar in de toekomst weer tegen te komen, voor nu, nogmaals heel erg veel dank,

Trude Sveen & Ria Baauw

Feest met walking diner

“Bedankt voor jullie flexibiliteit”. 

We zijn zeker tevreden over de bijeenkomst! Mede dankzij jullie prachtige locatie en heerlijke hapjes is de bijeenkomst succesvol geweest.

Bedankt ook voor jullie flexibiliteit en samenwerking met de Kookclub van Kwintes.

Diana, Gemeente De Ronde Venen

Informatieavond 

 


“Alles klopte”

Ik heb het de aanwezige dames op de dag ook al gemeld, maar ik maak zelden (lees nooit) mee dat alles klopte!!! Voorbereiding, indeling zaal en ambiance!

Dank dus en zeker tot een volgende keer bij Anna Haen!

Bart Bloemen, Wisborn

Vergadering 

“We hebben van de catering genoten”

We hebben heel erg genoten van jullie catering en aanwezigheid gister. Ik wil jullie namens BBKwadraat heel erg bedanken voor jullie goede service en het heerlijke streekpakketen! We hebben er vanmiddag al meteen van genoten tijdens de lunch.

Marissa van Spronsen, BBKwadraat

Catering 

“De locatie, binnen en buiten: prachtig!”

Mijn verjaarspartijtje van vanmiddag bij jullie was een groot succes: iedereen vond de locatie, buiten en binnen, prachtig en de lunch heerlijk. Hartelijk dank voor de goede verzorging; het was heel relaxed voor mij dat ik alles aan jullie staf kon overlaten. Ik weet bijna zeker dat sommigen van mijn gasten op een idee zijn gekomen voor het geval ze ooit iets te vieren hebben. Tot snel voor een lekkere espresso tijdens een fietstocht.

Yvonne Barzelay

Verjaardagsfeest 

 “Wat ligt Anna Haen prachtig aan het Gein”

Wij zijn gisteren net weer teruggekomen van een rondje Nederland dat bij jullie in Abcoude begon. Wij vonden het geweldig bij jullie. We werden gastvrij ontvangen door Brian. We hebben heerlijk geluncht en daarna lekkere koffie gekregen van Brian. Wat ligt Anna Haen prachtig aan de Gein, het moet heerlijk zijn om bij jullie buiten te zitten. Maar wij vonden het binnen ook gezellig. Tips hebben we niet, ik zou zeggen: ga vooral zo door op jullie heel eigen pure en eerlijke manier. Ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jullie weten te vinden.

Angeliek Lumsden

Koffie met huisgemaakte taart en lunch 

 


“Perfect georganiseerd”

Wij kijken terug op een zeer geslaagd event op jullie mooie locatie. Als wij in de toekomst weer een event organiseren zullen wij zeker overwegen dit weer bij jullie te organiseren.

Michel van Koningsbrugge, MK2

Strategiesessie 

“Dank, dank, dank!”

Heel veel dank dat jullie mij die heerlijke high tea hebben aangeboden. Fijn om jullie die mij dierbaar zijn op zo’n dag om me heen te hebben.

Een heerlijke ervaring en herinnering. Ik geniet enorm na.

Martijn van Anna Haen, heel veel dank voor jouw gastvrijheid, jouw immer attente aandacht en zorg voor het eten, drinken en de hele entourage.

Joyce Hemmer 

Surprise High-tea 

“Een hele fijne plek om te zijn”.

Een idyllische landelijke locatie met heerlijk biologisch eten! Voor de kinderen is het er een walhalla. Op de bovenverdieping kun je met een hele grote groep eten en beneden voelt t alsof je bij moeders aan de keukentafel zit. Een fijne plek!

Mevr. Jansen

Streeklunch met familie en vrienden 

“Wij waren onder de indruk van de rust en ruimte”

Wij maar vooral de jarige was erg onder de indruk van de rust. Tevens vonden wij het open keuken concept, zo van als je weten wilt wat je gaat eten ga je gewoon even in de keuken kijken. Na wat gebabbel met de kok(in) was ik helemaal om, alles vers, goede kwaliteit en alles uit de streek.

Kortom , ik denk, door het groepje wat er bij elkaar was, dat jullie nog wel wat meer klandizie kan gaan verwachten. Mede door jullie team is deze dag onvergetelijk geworden!!!

Martijn Wanders, Bernard Sanders Aandrijftechniek B.V.

Teamdag met kookworkshop en diner 

“Het was een geslaagde happening’. 

Onze bijeenkomst inclusief de kookworkshop afgelopen dinsdag was denk ik een geslaagde happening. Iedereen was zeer te spreken over de locatie die warm aanvoelde en dus direct een prettige basis vormde voor de bijeenkomst. De ruimte boven was prima voor alle activiteiten en beneden was een goede uitvalsbasis voor de borrel en het koken. Ongedwongen en uitnodigend. Ook een compliment aan alle personeelsleden die op enthousiaste en professionele wijze invulling gaven aan alle activiteiten. We kunnen terug zien op een goed verlopen evenement en zullen jullie zeker in het achterhoofd houden voor toekomstige bijeenkomsten.

Rabobank International

Teamvergadering  met kookworkshop en diner