Zaalhuur Amsterdam

Onder de rook van Amsterdam kunt u bij Anna Haen zalen huren voor verschillende activiteiten. Of u nu op zoek bent naar een formele zaal in de omgeving van Amsterdam of juist naar een sfeervolle en landelijke locatie, bij Anna Haen bent u op de juiste plek voor verzorgde zaalverhuur. Amsterdam is voor de meeste locaties binnen afzienbare afstand. Sommige locaties zijn zelfs op fietsafstand van Amsterdam. De kracht van onze zalen zit in een aantal factoren:

  • De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar
  • De meeste locaties zijn schaalbaar zodat u ze kunt aanpassen aan de opkomst van het publiek
  • De zalen zijn ruimtelijk opgezet en stralen rust uit
  • Zaalverhuur Amsterdam en omgeving

Zaal huren, Amsterdam en omgeving

Bij Anna Haen kunt u een zaal huren die multifunctioneel inzetbaar is. Zo kunt u op de meeste locaties een verzorgde zakelijke lunch organiseren of een presentatie geven. Ook zijn de locaties stuk voor stuk geschikt voor een vergadering (vergaderruimte Amsterdam) of brainstormsessie.  De standaard benodigde faciliteiten hiervoor zijn in de zaal aanwezig, zoals een beamer en een WiFi verbinding. In overleg zijn uitgebreidere faciliteiten ook mogelijk. Ook lenen sommige zalen zich voor een familiereünie of familiebijeenkomst. Het vriendelijke karakter van onze zalen in Amsterdam en omgeving bieden u bovendien een goede basis voor een sfeervol privé diner of een geslaagde trainingssessie.

Uitgebreide catering bij zaalhuur

Tijdens uw bijeenkomst of vergadering kunt u in vrijwel elke zaal genieten van een verzorgde catering. In overleg kunnen we besluiten wat deze catering inhoudt tijdens de zaalverhuur Amsterdam en omgeving. Wenst u alleen een kopje koffie of thee? Vaak valt de kwaliteit van de koffie of thee bij zaalverhuur tegen, maar wij staan in voor goede, kwalitatieve koffie en thee. Of wilt u graag genieten van een uitgebreide lunch of diner? Wij bieden veel heerlijke gerechten aan, veelal bereid met streek- en seizoensproducten.

Bent u dus op zoek naar een combinatie van een mooie zaal en (h)eerlijk eten? Bij Anna Haen bent u aan het juiste adres!  We vertellen u graag meer over de cateringmogelijkheden bij zaalverhuur.

Zaalhuur Amsterdam en omgeving, bereikbaarheid

Bij iedere zaal die wij verhuren, is rekening gehouden met de bereikbaarheid. Hoewel sommige zalen zich op fietsafstand van Amsterdam bevinden, zijn er bij de meeste zalen voldoende parkeerplekken die u kunt gebruiken als u kiest voor Anna Haen met betrekking tot zaalverhuur in Amsterdam en omgeving. Ook zijn de meeste locaties gesitueerd in de naaste omgeving van doorgaande wegen, zodat ook de gasten die niet uit Amsterdam komen, de zalen goed kunnen bereiken.

Zaalverhuur Amsterdam

Zaalhuur voor vergadering

De verschillende locaties die Anna Haen tot haar beschikking heeft, zijn stuk voor stuk geschikt voor een perfecte basis voor uw vergadering. Iedere zaal beschikt over WiFi, een projector scherm en een beamer. Voor complete vergaderpakketten kunt u het beste contact opnemen. Zo kunnen we de zaalhuur uitbreiden met een catering die aansluit op uw wensen en kunnen we eventueel extra activiteiten organiseren.

Zaalhuur voor familiereünie

Ook voor familiebijeenkomsten bent u bij Anna Haen op het juiste adres. Voor zaalverhuur in de buurt van Amsterdam kunt u met uw hele familie terecht bij de verschillende locaties van Anna Haen. Kenmerken van deze locaties zijn onder andere:

  • Landelijke omgeving
  • Goede bereikbaarheid
  • Betrokken medewerkers

Anna Haen: uitgebreide mogelijkheden in zaalverhuur

Een zaal huren in Amsterdam of directe omgeving doet u bij Anna Haen. Door onze ruime keuze aan zalen met elk een unieke uitstraling en verschillende mogelijkheden kan Anna Haen u altijd zaalhuur in Amsterdam en omgeving aanbieden die aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prachtige zaalverhuur in Amsterdam en omgeving!